Ricky Rubio encistella a la font de la pólvora i a banyoles.

Ricky Rubio encistella a la font de la pólvora i a banyoles.

La Fundació de Ricky Rubio ha presentat a Banyoles la arribada a terres gironines  del seu programa Community Team dirigit a nens i nenes del barri la Font de la Pólvora de Girona i a la promoció del bàsquet a Banyoles. La iniciativa, que arrencarà amb el proper curs escolar, ha estat el resultat de una gran entesa i col·laboració entre la Fundació Futur Girona Est i entitats socials i assistencials representatives del barri, juntament amb la Diputació de Girona i l’Ajuntament banyolí.

Així ho ha destacat l’alcalde de Banyoles i president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, al costat del pare del jugador dels Utah Jazz, Esteve Rubio, qui ha transmès en el seu nom la il·lusió i les ganes de que Community Team amplies fronteres i anés cap a Girona on tots els estius des de fa molts organitza el seu campus d’estiu a El Collell. La prioritat, però, és poder ajudar socialment als nens i nens d’un barri como la Font de la Pólvora, deprimit i amb carències, a que gaudeixin de practicar un esport com el bàsquet mentre s’eduquen en valors i es preparen millor per esdevenir ciutadans de primera.

Miquel Noguer ha destacat “la sensibilitat de Ricky Rubio, de la seva fundació i de la seva família a favor de retornar a la societat part dels recursos que li reporta ser una estrella de l’esport como ell. És d’agrair que hagi escollit un lloc com la Font de la Pólvora per escometre una acció a favor d’un col·lectiu tan important com els nens i els joves mitjançant l’esport”. Quan a Banyoles, el projecte realitzarà ’un programa de formació d’entrenadors i la celebració de clínics en l’orbita del bàsquet de Banyoles.