NBA Cares i responsables d’accions socials a la lliga americana recolzen The Ricky Rubio Foundation

NBA Cares i responsables d’accions socials a la lliga americana recolzen The Ricky Rubio Foundation

El Campus Ricky Rubio que s’està celebrant a El Collell (Banyoles) ha viscut avui una intensa jornada d’inclusió amb la presència i participació d’un grup de jugadors amb diferents necessitats especials.  NBA Cares, responsable d’accions socials de la lliga americana, ha col·laborat amb The Ricky Rubio Foundation en aquesta experiència que, per descomptat, es repetirà en les properes edicions vist l’extraordinari resultat obtingut, a plena satisfacció de tots els jugadors i entrenadors

També per descomptat del propi Ricky Rubio, que ha pogut viure una jornada de convivència en el seu campus i completar una activitat de normalitat i integració que cap dels protagonistes podrà oblidar. Jocs, exercicis i partidets de bàsquet han estat el menú esportiu del dia gràcies al qual s’ha pogut conjugar diversió i una formació tan especial. També han participat altres jugadors de centres especials de la zona convidats a aquesta iniciativa.

Per als 300 joves del Campus ha constituït una experiència única i inoblidable poder estar amb Ricky Rubio, escoltar els seus consells, preguntar-li pels seus partits a l’NBA i a més veure’l amb la pilota a les mans.

Aprofitant el descans d’estiu de l’NBA, les vacances de Ricky Rubio estan sent intenses en actes socials a Catalunya on ja ha apadrinat un torneig de Special Olympics a Badalona, ​​organització en la qual s’ha convertit en ambaixador global, a més d’ultimar els detalls de la presentació de la seva pròpia Fundació, prevista per al dia 19 de juliol que ve.