Exitós Torneig d’Special Olympics amb Ricky Rubio

Exitós Torneig d’Special Olympics amb Ricky Rubio

El passat 7, 8 i 9 de juliol, El Masnou es va omplir d’emoció, amistat i esport inclusiu amb el IV Torneig de Baloncesto Unificat. Ricky Rubio va tenir l’honor de fer l’encesa del “peveter olímpic” durant l’esdeveniment organitzat per The Ricky Rubio Foundation i Special Olympics España, marcant així l’inici oficial de la competició.

La col·laboració entre The Ricky Rubio Foundation, Special Olympics España i l’Ajuntament d’El Masnou va ser fonamental per a l’èxit del torneig. Amb el suport del Masnou Basquetbol i els seus voluntaris, es va aconseguir una organització impecable i una experiència inoblidable per als participants.

Bàsquet, somriures i amistat van ser els protagonistes en aquesta competició única, que va reunir uns 60 esportistes d’Special Olympics, procedents de diferents localitats d’Espanya. Les rialles i els aplaudiments omplien l’ambient mentre els equips mostraven la seva habilitat i passió pel joc.

La convivència i l’esperit d’equip van ser els principals guanyadors del cap de setmana,

A més de la presència de Ricky Rubio, ambaixador d’Special Olympics, l’esdeveniment també va comptar amb la presència de Victor Francos, president del Consejo Superior de Deportes i Secretari d’Estat per l’Esport, Miquel Blesa, president de Special Olympics Espanya, Esteve Rubio, president de The Ricky Rubio Foundation i el Senyor Batlle del Masnou Jaume Oliveras.

El IV Torneig de Baloncesto Unificat s’ha convertit en un referent de l’esport inclusiu, on més enllà dels resultats esportius, el torneig va deixar una empremta imborrable en els cors de tots els participants, tècnics i espectadors. Amb una gran dosi d’il·lusió, aquest esdeveniment ha fet història, consolidant-se com una experiència inspiradora i un exemple d’inclusió.