Jornada especial pel Community Team

Jornada especial pel Community Team

Connectant a través del Bàsquet i els Valors Esportius

Jornada molt especial per els nostres Community Team del Masnou i del Raval de la mà de 24 segons. Els nois i les noies van tenir l’oportunitat de realitzar uns entrenaments que van demostrar que el bàsquet i l’esport en general són eines poderoses per combatre qualsevol desigualtat. La col·laboració entre The Ricky Rubio Foundation i 24 Segons va permetre transmetre els valors amb uns protagonistes molt significatius del món de la cistella.

Aquests entrenaments no només van ser una oportunitat per millorar habilitats esportives, sinó també per connectar amb la comunitat i establir noves amistats. Sota la premisa que el bàsquet és més que un joc, es va buscar generar un impacte positiu a la vida dels qui van participar.

Entrenadors prestigiosos i jocs per compartir

Els nois i noies del Community Team van gaudir d’entrenaments i jocs proposats per influencers i tecnificadors com el coach Darío, Floppball o Jordi Gálvez, entre d’altres, que van aportar el seu granet de sorra a aquesta experiència inoblidable. Tots junts van gaudir de les activitats proposades, fomentant no només la pràctica esportiva, sinó també creant un espai d’amistat i de jocs compartits. Estem convençuts que l’esport té el poder d’unir comunitats i contribuir al benestar social.

La botiga 24 segons, a més, va fer uns obsequis a tots els participants de l’esdeveniment convertint la jornada en un dia molt especial. Aquest tipus d’iniciatives són un exemple de com el bàsquet va més enllà de les pistes, convertint-se en una eina per construir ponts i promoure la igualtat.

Si desitges conèixer més sobre les pròximes activitats i col·laboracions, t’animem a seguir-nos a les nostres xarxes socials i unir-te a la nostra comunitat compromesa amb l’esport i els valors que representa.

#CommunityTeam