TRRF guanya una beca de nutrició oncològica

TRRF guanya una beca de nutrició oncològica

Beca d’AEACAP per al Projecte ‘Bloomi Nutrició Oncològica’ de la Fundació Ricky Rubio

L’AEACAP a través de les beques Dulce López Fabrizio Fachini ha atorgat un premi econòmic a The Ricky Rubio Foundation pel projecte d’investigació ‘Bloomi Nutrició Oncològica’, liderada per Marco Angeloni, CEO de TIMBLO i on hi col·laboren The Ricky Rubio Foundation i UOMI Cancer Center. Aquest projecte innovador es centra en proporcionar una nutrició personalitzada amb un seguiment professional i científic. Amb l’objetciu de realitzar una medicina integrativa, The Ricky Rubio Foundation obre un nou enfocament sobre els tractaments holístics on integrar l’activitat física i l’acompanyament psicològic.

La beca d’AEACAP no només reforça el nostre compromís amb la recerca i l’innovació en l’àmbit de la salut oncològica, sinó que també ens permet continuar amb aquest projecte que pot tenir un impacte positiu en la vida dels pacients. Estem profundament agraïts per aquest suport, que impulsa la nostra missió de millorar les condicions dels afectats pel càncer.

Assaig Clínic: Oportunitat de Participació

A més de l’impacte de la beca, també volem destacar una oportunitat emocionant. A través del projecte ‘Bloomi Nutrició Oncològica’, s’obre la possibilitat de participar en un assaig clínic que busca revolucionar l’abordatge nutricional en el tractament del càncer de pulmó. Aquest assaig clínic ofereix una via per als pacients per involucrar-se directament en la recerca, contribuir al progrés de la ciència mèdica i potencialment millorar la seva pròpía qualitat de vida.

Si esteu interessats a explorar aquesta oportunitat d’assaig clínic o obtenir més informació sobre com participar, us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre mail genèric [email protected]. Estem aquí per respondre a les vostres preguntes i facilitar-vos la informació necessària.

Agraïm a l’AEACAP per aquesta beca significativa i esperem que aquest projecte i l’assaig clínic associat puguin marcar una diferència positiva en la vida dels pacients de càncer de pulmó.